Happy New year 2019 Lucky Patcher ShareIt for PC New Year 2019 merry christmas 2018

lirik lagu banyu langit nella kharisma

Pada kesempatan kali ini Cimahi.info akan memberikan lirik lagu terbaru dan terbaik yaitu lirik lagu banyu langit nella kharisma khusus untuk kalian yang saat kini sedang mencari Lirik lagu terbaru. Disini kalian bisa menemukan kumpulan lirik lagu indonesia, melayu, kpop, filipina, jepang dan barat terbaru, populer, lengkap dan terupdate. Cari lirik yang kamu inginkan disini.
lirik lagu banyu langit nella kharisma

lirik lagu banyu langit nella kharisma

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

download lagu banyu langit nella kharisma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *