Happy New year 2019 Lucky Patcher ShareIt for PC New Year 2019 merry christmas 2018

Lirik Lagu Lewung Nella Kharisma

Pada kesempatan kali ini Cimahi.info akan memberikan lirik lagu terbaru dan terbaik yaitu Lirik Lagu Lewung Nella Kharisma khusus untuk kalian yang saat kini sedang mencari Lirik lagu terbaru. Disini kalian bisa menemukan kumpulan lirik lagu indonesia, melayu, kpop, filipina, jepang dan barat terbaru, populer, lengkap dan terupdate. Cari lirik yang kamu inginkan disini.

Lirik Lagu Lewung Nella Kharisma

Lirik Lagu Lewung Nella Kharisma

dadi liwung atiku
nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku
nggodho ati rinten siang dalu

kiburban jiwo rogo
ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro
datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni
lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji
nadyan abot tak lakoni

sabdo pandhito ratu
mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani
tresnaku bakal ginowo mati

dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
kiburban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
mugi Gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati

Lirik Lagu Lewung Nella Kharisma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *