Happy New year 2019 Lucky Patcher ShareIt for PC New Year 2019 merry christmas 2018

lirik lagu sayang 2 nella kharisma

Pada kesempatan kali ini Cimahi.info akan memberikan lirik lagu terbaru dan terbaik yaitu lirik lagu sayang 2 nella kharisma khusus untuk kalian yang saat kini sedang mencari Lirik lagu terbaru. Disini kalian bisa menemukan kumpulan lirik lagu indonesia, melayu, kpop, filipina, jepang dan barat terbaru, populer, lengkap dan terupdate. Cari lirik yang kamu inginkan disini.
lirik lagu sayang 2 nella kharisma

lirik lagu sayang 2 nella kharisma

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

download lagu sayang 2 nella kharisma terbaru 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *