Lirik Lagu Tembang Tresno Nella Kharisma

Pada kesempatan kali ini Cimahi.info akan memberikan lirik lagu terbaru dan terbaik yaitu Lirik Lagu Tembang Tresno Nella Kharisma khusus untuk kalian yang saat kini sedang mencari Lirik lagu terbaru. Disini kalian bisa menemukan kumpulan lirik lagu indonesia, melayu, kpop, filipina, jepang dan barat terbaru, populer, lengkap dan terupdate. Cari lirik yang kamu inginkan disini.

Lirik Lagu Tembang Tresno Nella Kharisma

Lirik Lagu Tembang Tresno Nella Kharisma

Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi
Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahke atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wes cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wes cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Video Lagu Tembang Tresno Nella Kharisma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *